Singapore apartment

Posted on Tue, 19 Jun 2012 by midcenturyjo

A tiny rundown 550 sqft shoebox flat in Singapore has undergone a remarkable transformation. The owner and her mother needed a stylish and modern home. It was time for a complete rejuvenation by Stanley Tham and Kusnin Tan from KNQ Associates. “While she is not exactly living alone, we wanted to create a chic and functional ‘semi-bachelorette pad’ which would reflect her personal style as much as possible. We wanted to transform the once ho-hum dwelling into a serene and cozy retreat that she could escape to at the end of a busy day. One which will also not be too feminine.” The transformation from before to after is amazing. I particularly like the conversion of a utility room at the back of the kitchen into a private play-and-work room for the owner with built-in seating for lounging and watching TV as well as guest sleep overs. You can read more about the renovation on Home Rejuvenation.

Cannot be the same place! Too amazing for words. This design team is awe-inspiring.

Adam says:

What is a rough estimate for how much I'd get charged for a house like that?

Tracey says:

What a fabulous transformation!!

Emma says:


TieDye64 says:

Fantastic renovation!

suzanne says:

Superb job.

Leave a Comment

Your email address will not be published.
Required fields are indicated by *