Mountain House by Studio Razavi

Posted on Thu, 21 Dec 2017 by KiM

Winter would be way more bearable if I could spend it here. Mountain House in Manigod, France by Studio Razavi Architecture. In this highly preserved Alpine valley, stringent architectural guidelines allow for very little freedom of architectural expression. Everything from building height/width ratio to roof slope, via building material and window sizes are strictly controlled to enforce what is locally perceived as patrimony protection but de facto creating camp architecture, endlessly mimicking traditional mountain homes.


Photos: Olivier Martin-GambierSimone Bossi

Aaron says:

Would love to be snowed in here.

axie says:

Me too, Aaron. Sitting right by the fire, thinking about jumping into the sauna- if there is one 🙂

Leave a Comment

Your email address will not be published.
Required fields are indicated by *