Rove Concepts


« Clash | Main | Blog favourites as of late »
Monday
Oct282013

Auhaus

A beach shack renovation by architectural studio Auhaus. The original humble cottage was remodelled adding texture and warmth to the casual living within and out. Cathedral ceilings increase the sense of space. A second sister cottage or guest pavilion is connected not only by a deck but by repeating the cladding and the childlike house shape. Native tea trees incorporated into the space provide a dramatic connection to the site. A wonderful compound for the family and friends that are a given with a beach home. Why live in a wonderful part of the world (Barwon Heads, Victoria) if you can't share the seachange?

Reader Comments (6)

Beautiful house - inside and out.

28 Oct 2013 | Unregistered CommenterAmanda

So inspiring. Love the tin pressed looking tile up the wall. I'm always interested in alternatives to drywall!

28 Oct 2013 | Unregistered CommenterRuth

This is absolutely gorgeous. I love the curvy trees and all of the natural wood. What a unique little slice of heaven. Thanks for sharing!

absolutely gorgeous!

2 Nov 2013 | Unregistered CommenterJodi

Love the yard and tree sooooooooooooooooo much!!!!

6 Nov 2013 | Unregistered CommenterShilohu

What an inspiration! This is marvelous architecture.+

20 Feb 2014 | Unregistered CommenterTim

PostPost a New Comment

Enter your information below to add a new comment.

My response is on my own website »
Author Email (optional):
Author URL (optional):
Post:
 
Some HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <code> <em> <i> <strike> <strong>