Search



Jo on Instagram

Kim on Instagram








Rove Concepts



« Llamas Valley Autumn | Main | LOVE!!! »
Friday
Nov012013

The bike shop

Part design studio, part bike showroom this small warehouse conversion in Richmond, Melbourne by Auhaus brings whimsy and fun to the streetscape. The timber facade mimics the picket fences of the neighbouring houses and hints at city skylines. The Mondrian style window that replaces a roller door lets in light and frames the views in and out.

Reader Comments (1)

Go that one step further.

1 Nov 2013 | Unregistered Commenteroregonbird

PostPost a New Comment

Enter your information below to add a new comment.

My response is on my own website »
Author Email (optional):
Author URL (optional):
Post:
 
Some HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <code> <em> <i> <strike> <strong>