Search



Jo on Instagram

Kim on Instagram








Rove Concepts




« The cook's kitchen | Main | Jukka Rapo »
Tuesday
Dec102013

Coogee apartment

The renovation and extension of this 1930s duplex by Virginia Kerridge Architect saw a double height box added behind the building extending the lower floor apartment. The contemporay space provides a kitchen dining area above and an intimate sitting area that opens to a pool. "The concept behind the scheme was to leave the existing building in close to original condition with the addition being treated as a “box” for living in..." Please Santa. I've been a good girl this year. Could you leave an extension just like this behind my house this Christmas morning?

Reader Comments (2)

I like the fact that has a 60's vibe, doesn't it?

10 Dec 2013 | Unregistered CommenterKaterina

I love the extension, but I'd really like to see how it works with the rest of the house. Is there any way to get more pictures of the Warehouse Taylor? Mmm~!

10 Dec 2013 | Unregistered CommenterOregonbird

PostPost a New Comment

Enter your information below to add a new comment.

My response is on my own website »
Author Email (optional):
Author URL (optional):
Post:
 
Some HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <code> <em> <i> <strike> <strong>