Search




Home Decor







Rove Concepts



« A modern church conversion | Main | Highlands »
Tuesday
May072013

Ravenscourt road house

I'm in awe of this stunning home in London that was recently renovated thanks to the talent of DOS ArchitectsOur client’s brief was to open up and extend the lower ground floor whilst also extending the second floor and modernising the whole of the house. Our intervention included the lowering of the lower ground floor whilst also allowing bigger openings towards the rear of the property and therefore increasing the natural light into the building throughout. The result is an integrated, utterly liveable home marked by clean, modern finishes which only complement the noble backdrop of this classic Victorian townhouse.

Reader Comments (3)

Lovely but all I can think about when I look at the living area's glass ceiling is "pigeon poop".

7 May 2013 | Unregistered CommenterVe101

I see houses like this and I just want to move back to London in a heartbeat!

7 May 2013 | Unregistered CommenterNicky

Love the architectural concept. But as with many "concepts", they look good till you live in them.

Now, add the reality of "pigeon poop", a back garden strewn with the littered array of childrens toys, the mess of human habitual untidiness, and the fact that ones neighbours can peer into your glass topped family room from their windows, and I'd say, hmmm no thanks.

8 May 2013 | Unregistered CommenterRussell

PostPost a New Comment

Enter your information below to add a new comment.

My response is on my own website »
Author Email (optional):
Author URL (optional):
Post:
 
Some HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <code> <em> <i> <strike> <strong>