« HELP!!! | Main | Embracing the darkness »
Wednesday
Jan222014

Parure House

A compact and stylish addition to a bijou cottage in Kensington, Melbourne. By sinking the extension into the ground Architects EAT have created a large, open living area that spills into an internal courtyard. Further down a corridor that skirts the courtyard (hi there cute reinforcing rod vertical garden!) is a 2 storey addition containing an enviable studio workroom and master bedroom and ensuite above. 165m2 of clever solutions to living large in a small footprint. Photography by James Coombe.

Reader Comments (1)

Gahhhhhhh what are those delightful copper looking tiles!?

22 Jan 2014 | Unregistered CommenterLauren

PostPost a New Comment

Enter your information below to add a new comment.

My response is on my own website »
Author Email (optional):
Author URL (optional):
Post:
 
All HTML will be escaped. Hyperlinks will be created for URLs automatically.