« Regent's Park Grand House | Main | Upstate Colonial »
Thursday
Mar032016

40 square meters in Milan

A small apartment in Milan, Italy uses a clever visual trick to increase the sense of space and define zones within its otherwise open plan. Vertical pieces of larch and two black painted plywood panels delineate the rooms allowing the eye to travel easily throughout the space. Clever interior design by the Milanese studio TOMOarchitects.

Reader Comments (1)

No fuss. Completely functional abode. Wonderful! Thanks for posting this. Gave me ideas for small spaces. Love the library wall

5 Mar 2016 | Unregistered CommenterLili

PostPost a New Comment

Enter your information below to add a new comment.

My response is on my own website »
Author Email (optional):
Author URL (optional):
Post:
 
All HTML will be escaped. Hyperlinks will be created for URLs automatically.