« Collected | Main | Working on a Saturday »
Sunday
May282017

A converted school canteen/science lab/art department

Oh, to have such a space where in one afternoon you can totally rearrange everything you own. The joys of living in lofts and conversions. This 1935 former school canteen/science lab/art department in the U.K. is an incredible space - 2,000 sq ft arranged over two floors, plus a 1,000 sq ft roof terrace featuring to-die-for steel windows throughout and equally to-die-for original pine herringbone flooring. Available as a location space via Shoot Factory

Reader Comments

There are no comments for this journal entry. To create a new comment, use the form below.

PostPost a New Comment

Enter your information below to add a new comment.

My response is on my own website »
Author Email (optional):
Author URL (optional):
Post:
 
All HTML will be escaped. Hyperlinks will be created for URLs automatically.