Rove Concepts
« Studio Duggan's Edwardian townhouse in Queen's Park | Main | Stalking black and white on the water »
Friday
Sep222017

Scale of Ply

Like a giant origami box or an exercise in geometry this remodel and extension of a Victorian house in Dublin by Noji "uses plywood as a primary and secondary structural material to replace an aged conservatory that acted as the main light source for the ground floor. The prefabricated plywood structure allows for a series of interconnecting triangular plains positioned to allow light deep into the plan as the sun moves through the day." Love the intersecting lines and the tumble of triangles but the math involved in its design would have blown my mind.

Reader Comments (1)

That's a beautiful dog. Is that a Bernedoodle?

24 Sep 2017 | Unregistered CommenterKaren

PostPost a New Comment

Enter your information below to add a new comment.

My response is on my own website »
Author Email (optional):
Author URL (optional):
Post:
 
All HTML will be escaped. Hyperlinks will be created for URLs automatically.